Brute foto's uit 'Gladiator II' laat epische gevechten zien

Brute foto's uit 'Gladiator II' laat epische gevechten zien

De beelden geven een perfect voorproefje van Paul Mescal's en Pedro Pascal's intense actiescènes

Empire Magazine heeft brute nieuwe beelden vrijgegeven van Paul Mescal en Pedro Pascal in Ridley Scott's Gladiator 2.

En na het zien van deze nieuwe beelden kunnen we niet wachten om in november weer terug te keren naar het Colosseum en haar meedogenloze publiek.

Een meedogenloze strijd
In Gladiator 2 wordt Lucius gevangen genomen en gedwongen om te vechten voor zijn leven.Op één van de foto's zie je Mescal als Lucius middenin zo'n gevecht met een ketting en zijn eigen lot in zijn handen.

In de andere foto's zie je één van Lucius' tegenstanders die hij tegenkomt in het Colosseum, Pascal als Marcus Acacius. De Romeinse generaal is te zien in het heetst van een meedogenloze strijd.

Van deze beelden sla je stijl achterover
Scott, die net klaar is met het regisseren van de nieuwe Gladiator-film, beschreef de film aan Empire Magazine als "brute actie". Dat wordt bevestigd door de foto's.




Naast de eerder genoemde sterren omvat de cast nog meer bekende gezichten, waaronder Joseph Quinn en Fred Hechinger als meedogenloze keizers en Denzel Washington als voormalig slaaf, nu leidinggevende van gevangen gladiatoren.

Cast
Andere castleden zijn Derek Jacobi als Senator Cracchus en Connie Nielsen als Lucilla en May Calamawy , Alexander Karim en Rory McCann.



Gladiator 2 is vanaf 14 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair