Disney geschokt over einde 'Romulus' - regisseur dreef bazen tot serieuze twijfels

Disney geschokt over einde 'Romulus' - regisseur dreef bazen tot serieuze twijfels

Fede Àlvarez werd juist geïnspireerd door de twijfels van de Disney-bazen.

Wanneer Fede Álvarez zijn nieuwe filmplannen presenteert, wil hij juist wat weerstand van studio's krijgen. De regisseur was dus wel tevreden dat zelfs de bazen bij The Walt Disney Company hun twijfels hadden bij het einde van Alien: Romulus.

De Uruguayaanse filmmaker bekende laatst dat de leidinggevenden van Disney zich na het lezen van zijn plannen, afvroegen of het echt nodig was om de grenzen zo ver op te zoeken. Dit was voor hem het teken om zijn ideeën voor Romulus door te zetten. Let op: Dit artikel bevat spoilers.

De scène
Zo legt de regisseur uit: "Als ik je een script geef en je leest het en zegt: 'Laten we het doen!' dan heb ik het gevoel dat ik gefaald heb. Ik wil dat de studio zegt: 'Weet je het zeker? Wil je dat echt doen?'"

Het punt waar de Huis van de Muis-afgezanten over struikelden gaat over Kay (Isabella Merced) die dodelijk gewond raakt en zichzelf injecteert met alien-DNA. Dit zorgt dat haar DNA verandert en haar ongeboren baby in een monsterlijke mens/xenomorph-hybride laat veranderen. Vervolgens begint ze een zwarte substantie uit te scheiden om dit wezen, de "Offspring", te voeden.

Grenzen opzoeken
De regisseur van Evil Dead en Don't Breathe deed er uiteindelijk nog een schepje bovenop: "Dus we hebben het echt tot het uiterste gedreven en ik ben blij dat we dat hebben gedaan."


Eerder legde Álvarez hoe hij tot de opvallende "Offspring" kwam.

NieuwsFilm

meest populair