Deze Marvel-held zou de hoofdrol spelen in de gecancelde 'Avengers 5'-film

Deze Marvel-held zou de hoofdrol spelen in de gecancelde 'Avengers 5'-film

Simu Liu's Shang-Chi lijkt buitenspel gezet te worden na Jonathan Majors' ontslag.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de abrupte terugkeer van Robert Downey Jr. in het MCU. Marvel heeft namelijk hun plannen behoorlijk moeten omgooien vanwege het ontslag van Jonathan Majors. Een andere acteur 'lijdt' hier ook onder.

Majors zou normaal gesproken de nieuwe grote superschurk moeten worden van het MCU. Hij zou hiermee dus het stokje overnemen van Thanos, maar nadat de acteur schuldig bevonden werd aan mishandeling van zijn ex-vriendin, besloot Marvel hem te ontslaan.

Iets anders
Zijn Kang the Conqueror zal dus niet terugkeren, maar is vervangen door Downey's Doctor Doom. Het verhaal moest dus behoorlijk aangepast worden. Er doet nu een gerucht de ronde dat Shang-Chi, gespeeld door Simu Liu, als gevolg hiervan minder te zien zal zijn in de toekomstige Marvel-blockbusters.

Naar verluidt had hij een van de belangrijkste rollen moeten spelen in Avengers 5, dat eerst nog Avengers: The Kang Dynasty genoemd werd. Dit is intussen Avengers: Doomsday geworden, met een ander script en andere hoofdrolspelers.

Onduidelijk
Het is nu nog maar de vraag of Liu nog steeds een belangrijk aandeel zal spelen in Doomsday of vanwege deze aanpassing toch ietwat op de achtergrond zal raken. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.




NieuwsFilm

meest populair