Regisseur Todd Phillips over 'Joker 3' na het snel te verschijnen 'Joker: Folie à Deux'

Regisseur Todd Phillips over 'Joker 3' na het snel te verschijnen 'Joker: Folie à Deux'

Snel zal het er niet van komen, maar de vraag of er überhaupt een derde deel volgt.

Joker: Folie à Deux draait nog niet in de bioscoop maar fans hopen nu al dat het van een derde deel komt. Regisseur Todd Phillips spreekt zich nu uit en zegt of er ooit een Joker 3 zal komen.

Phillips wist samen met hoofdrolspeler Joaquin Phoenix vriend en vijand te verrassen met Joker. Het eerste deel werd ijzersterk onthaald, was een box-office kraker en leverde Phoenix zelfs een Oscar op voor zijn glansrol.

Meer
Niet zo heel gek dus, dat studio Warner Bros. al snel besloot een tweede deel te maken. Ondanks het feit dat het deze keer om een musical gaat, zijn de verwachtingen hoog en lijkt ook het vervolg een hit te worden.

De vraag is nu, komt er ooit nog een derde deel? Phillips laat zich hier nu over uit, maar het is waarschijnlijk niet het antwoord waar de filmfanaten op wachten. Het lijkt namelijk bij een tweeluik te blijven.

Einde
Phillips heeft er het volgende over te zeggen: "Ik zal niet ontkennen dat ik immens heb genoten van dit avontuur, maar ik denk dat wij ons verhaal hebben verteld. Ik denk niet dat wij nog eens terug zullen keren naar deze wereld".



Misschien dat hij hier er over enkele jaren heel anders over denkt, maar voorlopig moeten we niet verwachten dat Joker 3 snel Joker: Folie à Deux zal opvolgen.

NieuwsFilm

meest populair