Anne Hathaway gespot in afschuwelijk badpak: "ik had wel iets beters kunnen dragen"

Anne Hathaway gespot in afschuwelijk badpak: "ik had wel iets beters kunnen dragen"

Anne Hathaway verrast volgers met opvallend geel met roze duikpak op Instagram.

Anne Hathaway staat niet alleen bekend om haar geweldige acteertalenten. De geliefde ster is ook een stijlicoon - maar wat ze nu aantrok, kon het licht misschien niet verdragen.

De actrice uit The Idea of You, The Dark Knight Rises en Interstellar heeft een eigen unieke stijl. Fotografen kijken altijd uit naar haar op red carpets. Ook doet zij veel fotoshoots voor designers en spekt zo haar riante inkomen extra op.

Extra reclame
Die extra reclamecampagnes leveren immers ook veel bereik op, waardoor ze haar films beter kan promoten - waardoor ze nog meer geld kan vragen. Ze is dus aan alle kanten goed bezig en veel filmsterren werken zo.

Anne Hathaway liet zich nu fotograferen in een geel met roze duikpak. Uit haar Instagram-bericht is niet helemaal duidelijk voor wie zij dit extreem gekleurd gevalletje aantrok - misschien de vissen? Ze schreef erbij: "Ik had wel iets beters kunnen dragen."

Goede vergelijking
Haar volgers vonden haar eigen vergelijking met Fruitella, fruit en cupcakes geweldig. Iemand schreef dat ze om op te eten was. Een ander zei dat ze niets beters had kunnen dragen. Ze is gewoon perfect -alweer de juiste item om op te vallen.




NieuwsFilm

meest populair