Groot Oscarkandidaat 'Room Next Door' van Pedro Almodovar krijgt eerste trailer

Groot Oscarkandidaat 'Room Next Door' van Pedro Almodovar krijgt eerste trailer

De film wordt beschreven als "een verhaal over de eindeloze wreedheid van oorlog en de zeer verschillende manieren waarop twee schrijfsters de realiteit, dood, vriendschap en genot benaderen."

De eerste teasertrailer van Sony Pictures nieuwste dramafilm, met in de hoofdrollen Oscar-winnaars Julianne Moore en Tilda Swinton, is online verschenen.

The Room Next Door geschreven en geregisseerd door Pedro Almodóvar, gaat volgens de synopsis over "Ingrid (Moore) en Martha (Swinton), die in hun jeugd goede vriendinnen werden."

Sprakeloos
"De vriendinnen werden later gescheiden door de omstandigheden van het leven en na jaren van geen contact, ontmoeten ze elkaar weer."

In de teasertrailer zonder dialoog is Swinton te zien in een ziekenhuisbed met Moore aan haar zijde. Hierna gaan de twee samenwonen in hetzelfde huis.

Een nieuwe soort vriendschap
Hier "verdiepen zich in hun verleden, maar Martha heeft een verzoek dat hun nieuwe versterkte band op de proef zal stellen," aldus de synopsis.



De dramafilm zal op 2 september in première gaan op het filmfestival van Venetië en zal naar verwachting eind december van dit jaar of januari 2025 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair