Trailer: Vechtfilm 'The Lockdown' is tevens een brute gevangenisfilm

Trailer: Vechtfilm 'The Lockdown' is tevens een brute gevangenisfilm

Misschien geen Oscarwaardige film, maar wel iets voor de actiefans onder ons.

Fans van keiharde actiefilms zullen zich misschien nog wel de Death Race-franchise herinneren, waarin gevangenen het tegen elkaar opnemen in levensgevaarlijke races met als hoofdprijs hun vrijheid. Nu komt er een soortgelijke film aan in de vorm van The Lockdown.

In The Lockdown komen broer en zus Jack en Charlie vast te zitten in de gevaarlijkste gevangenis in Myanmar. Ze blijken erin geluisd te zijn, enkel en alleen vanwege hun vaardigheden: ze zijn allebei vechtersbazen en zijn 'geselecteerd' om deel uit te maken van een groot vechttoernooi tussen criminelen.

Doel
Jack en Charlie komen voor een keuze te staan: de rest van hun levens wegrotten in een cel of meedoen aan dit gevecht, waarin ze het zullen moeten opnemen tegen de gevangenen die de doodstraf afwachten.

Als Jack en Charlie het toernooi winnen, komen ze weer op vrije voeten, maar dat geldt ook voor alle anderen. Het gaat het dus hard aan toe en elk gevecht kan hun laatste zijn. Ze zullen dus samen moeten werken, willen ze een kans maken.

Trailer
De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Caity Lotz, Leo Howard, Michael Biehn en Hon Ping Tang. The Lockdown werd gemaakt door regisseur Ryan C Jaeger, die dit jaar ook nog de keiharde actiefilm Kung Fu Games uitbrengt.



NieuwsFilm

meest populair