IJzingwekkende horrortrailer 'Azrael' onthult Samara Weaving in post-apocalyptische chaos

IJzingwekkende horrortrailer 'Azrael' onthult Samara Weaving in post-apocalyptische chaos

In een wereld na de stilte, wordt overleven de grootste nachtmerrie.

Voeg de ijzige stilte uit A Quiet Place samen met het religieuze cultisme uit The First Omen of Midsommar, voeg er een dosis actie aan toe, en je krijgt de nieuwe horrorfilm Azreal. In de retespannende trailer volgen we een gevangengenomen vrouw die moet vechten voor haar leven tegen de cult en de demonen die haar achtervolgen.

In de postapocalyptische wereld wordt Azrael (Samara Weaving) gevangengenomen door een barbaarse cult. In de wildernis wordt ze aan een stoel vastgebonden, voorbestemd om geofferd te worden. Of kan ze toch nog ontsnappen?

De cult
De doofstomme cultbewoners in Azreael communiceren bij gevaar alleen met blikjes en bellen met elkaar. De beelden tonen hoe de groep hun huizen bewaakt met vallen, twijgkruisjes op bomen en intense religieuze rituelen uitvoert.

De angstaanjagende horrorfilm werd geregisseerd door E.L Katz (Cheap Thrills) en heeft naast een hoofdrol voor Samara Weaving (Ready or Not, Scream VI) rollen voor Nathan Stewart-Jarrett (Candyman), Vic Carmen Sonne (Holiday), Sebastian Bull en Eero Milonoff (Border).

Release volgende maand
De film staat gepland om op 27 september uit te komen. Dan kunnen we gaan zien of de film wat nieuws kan toevoegen aan de horrorfilms van 2024.



NieuwsFilm

meest populair