LEGO komt met unieke 18+ Collectors Edition die 'Harry Potter'-fans omver blaast

LEGO komt met unieke 18+ Collectors Edition die 'Harry Potter'-fans omver blaast

De set LEGO Harry Potter 76437 Collectors Edition: The Burrow heeft bijna 2.500 stenen.

Naast de vele sets van Star Wars en Marvel blijft LEGO ook maar nieuwe sets lanceren die zijn gebaseerd op de Harry Potter-films en boeken. Online zijn nu de eerste foto's verschenen van een unieke Collectors Edition.

De set heet voluit LEGO Harry Potter 76437 Collectors Edition: The Burrow en dit verraadt al dat het een omvangrijke bouwset is van The Burrow, het huis van de familie Weasley.

The Burrow
Het opvallende huis is te zien in vier van de acht Harry Potter-films, als eerste in Harry Potter and the Chamber of Secrets uit 2002. De LEGO-set bestaat uit maar liefst 2.405 stenen en dat betekent dat het bouwwerk vrij groot gaat worden, met heel wat details.

De details zijn voorlopig nog niet onthuld door LEGO, maar duidelijk is dat de set zo'n tien minifiguren bevat en dat het LEGO-huis al snel zo'n 60 centimeter hoog zal zijn. Als je de eerste foto wilt zien, dan vind je deze op de website van Bouwsteentjes.

Prijzig
De website meldt eveneens de verwachte verkoopprijs en die zal bijna 250 piek zijn. Aangezien het een Collectors Edition betreft, lijkt het erop dat de set slechts beperkt beschikbaar zal zijn. Hieronder een clip uit The Chamber of Secrets.


Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en is geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en films.

Ook interessant
Twee iconische jaren 80-films krijgen schitterende LEGO-sets met duizenden bouwstenen
LEGO timmert flink aan de weg wat betreft eenmalige uitgaven die gebaseerd zijn op iconische films en series. Zo verscheen recent nog de prachtige set van Jaws. Nu is het duidelijk dat twee jaren '80-films.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair