Eerste recensies R-rated 'Blink Twice' met Channing Tatum: kijken of skippen?

Eerste recensies R-rated 'Blink Twice' met Channing Tatum: kijken of skippen?

Deze week veel nieuwe films. De psychologische thriller Blink Twice lijkt de uitschieter.

Deze week gaan er flink wat films in première, met The Crow, The Killer, Jimmy en Blink Twice. Voor de laatstgenoemde film zijn de eerste recensies online verschenen en die zijn opvallend positief.

Blink Twice is het regiedebuut van actrice Zoë Kravitz en ze wist niemand minder dan Channing Tatum te strikken voor de hoofdrol. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Naomi Ackie (The End of the F***ing World), Christian Slater, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment en Geena Davis.

Eerste recensies
Op het moment van schrijven staat de Tomatometer op 77 procent. Blink Twice scoort onder de recensenten een 7,10/10 als gemiddelde score. Er zijn nu 31 recensies verzameld, dus de cijfers zullen nog wel iets wijzigen.

"Ondanks de zwaardere implicaties van Kravitz' film, weet de debuterende filmmaker een bewonderingswaardige energie te behouden en humor en woede in één bijtend pakketje te verenigen. Je zult lachen, je zult snakken naar adem, je zult, ja, een hele leuke tijd hebben," schrijft Kate Erbland van IndieWire.

Eerste recensies
Er zijn echter ook al enkele negatievere reacties. "Blink Twice is uiteindelijk te onsamenhangend, uitgekleed door de eisen van de zwaarwichtige thema's, de opzichtige beelden, de halfbakken plotpunten en de gedeeltelijk uitgewerkte personages," vindt Lovia Gyarkye van The Hollywood Reporter.


In de psychologische thriller Blink Twice ontmoet techmiljardair Slater King een cocktailserveerster genaamd Frida. Hij nodigt haar uit om met hem en zijn vrienden mee te gaan op een droomvakantie naar zijn paradijselijke privé-eiland, waar er uiteindelijk vreemde dingen gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair