De allerlaatste woorden van Matthew Perry zijn onthuld tijdens groots onderzoek naar zijn dood

De allerlaatste woorden van Matthew Perry zijn onthuld tijdens groots onderzoek naar zijn dood

Mattew Perry's dood onthult een crimineel netwerk dat betrokken was bij zijn drugsverslaving.

Vorig jaar schokte Matthew Perry de wereld. Hij verdronk in een hot tub, toen zijn inwonende assistent boodschappen ging doen. In eerste instantie leek het een natuurlijke dood, maar inmiddels zijn vijf mensen aangeklaagd voor dood door schuld.

De geliefde ster uit Friends bleek namelijk nog steeds flink verslaafd aan ketamine, ook al zei hij dat zijn drank- en drugsverslaving onder controle was. Zijn misbruik moet voor zijn doen beperkt zijn geweest, want de populaire acteur is ernstig verslaafd geweest in zijn jongere jaren.

Crimineel netwerk
Door zijn overlijden is een breed crimineel netwerk blootgelegd, zoals hier bij People te lezen valt. Twee artsen en twee verkopers zijn daartoe opgepakt, evenals de assistent van Matthew Perry. Ook zijn daarbij berichtjes gevonden die aangeven dat ze misbruik maakten van de rijke ster.

Zo wisten de artsen dat zijn drugsverslaving verergerde. Maar geld verdienen aan Matthew Perry was belangrijker dan zijn gezondheid. Matthew betaalde gul voor 'de service'. Een arts schreef zelfs aan de andere: "Ik vraag me af hoeveel deze idioot wil betalen."

Ingestemd met verdosis
De assistent bleek niet bevoegd voor het spuiten van injecties, maar leerde dat toch doen van de artsen. Op de dag van Matthews dood vroeg de ster drie keer om een injectie. Hij kreeg die ook. Bij de laatste zei Matthew Perry zelfs: "Spuit een grote naar binnen."



Meer volgt in de YouTube-video van Entertainment Tonight.

NieuwsFilm