Ontdek waarom Mark Wahlberg en Halle Berry niet mogen kussen in 'The Union'

Ontdek waarom Mark Wahlberg en Halle Berry niet mogen kussen in 'The Union'

De regisseur van de blockbuster, Julian Farino, heeft er een goede reden voor.

Op dit moment is The Union op Netflix te zien, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Mark Wahlberg en Halle Berry. De twee acteurs spelen in de actiefilm een (voormalig) koppel, maar kussen niet een enkele keer. Hier laat regisseur Julian Farino zich nu over uit.

In The Union volgen we de nuchtere bouwvakker Mike McKenna (Wahlberg), die in Jersey een rustig leventje leidt. Dit komt echter al snel op zijn kop te staan, wanneer hij zijn ex-vriendin Roxanne Hall (Berry) weer tegen het lijf loopt.

Missie
Roxanne rekruteert Mike voor een missie van de Amerikaanse inlichtingsdienst, waarbij heel wat op het spel staat. Zonder dat Mike het echt door heeft bevindt hij zich al snel in een wereld van superspionnen en geheime agenten.

De twee maken dan ook de nodige avonturen mee en groeien weer naar elkaar toe. Heel wat kijkers hadden verwacht dat de twee personages op een gegeven moment wel een zoen zouden delen, maar Farino besloot dit expres te vermijden.

Doel
Tijdens een recent interview laat de regisseur zich erover uit: "We hebben er lang over nagedacht en de nodige gesprekken over gevoerd. Hun relatie groeit, maar er is nog ruimte voor meer. Netflix liet mij al weten dat ze hier mogelijk een trilogie van willen maken".



"Het doel is dan ook dat de volgende films nog groter en indrukwekkender zijn. Als het publiek een kus wil zien, denk ik dat wij goed werk hebben geleverd. Dit zou iets kunnen zijn dat volgt in een sequel, als het daarvan komt".

Hoofdrolspelers
Berry liet zich er eveneens op een soortgelijke manier over uit: "Je krijgt maar een eerste kus. Wanneer dit voorbij is, is het voorbij. Wij hopen dat we een tweede deel mogen maken, om te kijken of dit voormalige koppel weer iets 'meer' wordt dan wat ze nu zijn".



Wahlberg deelt die mening: "Als je nu een kus had gedeeld, moet je de lat nog hoger leggen en met iets 'intensers' komen. Nu weet je simpelweg nog niet wat er tussen de twee gaat gebeuren, dus dat zullen we nog even moet afwachten".

NieuwsFilm

meest populair