Toch een vervolg op de $120 miljoen kostende scifi-flop 'Borderlands'?

Toch een vervolg op de $120 miljoen kostende scifi-flop 'Borderlands'?

Acteur Florian Munteanu spreekt over een eventuele prequel rond zijn eigen personage.

Borderlands is een regelrechte flop. De film heeft momenteel een wereldwijde opbrengst van nog geen 17 miljoen dollar en 'geniet' een Rotten Tomatoes-score van 10% met 140 reviews.

Enige plannen die regisseur Eli Roth en studio Lionsgate hadden voor een vervolg, lijken kansloos. Maar misschien is er hoop op een prequel-film.

Krieg
Acteur Florian Munteanu sprak met ComicBook over een eventuele spin-off omtrent zijn personage Krieg. "100%," zei hij toen hij werd gevraagd of hij meer zou willen doen.

Hij ging verder: "Ik zou [het] echt heel graag willen doen, omdat er zoveel te vertellen valt in dat verhaal, toch? Ik, als fan persoonlijk, zou graag willen weten waarom [Krieg] is zoals hij is, wat voor dingen hij heeft meegemaakt."

Furiosa: A Mad Max Saga
Toch blijft de kans op een prequel klein. Borderlands verliest de studio heel veel geld, en een recente film als Furiosa: A Mad Max Saga heeft uitgewezen dat spin-off prequels het ook niet altijd goed doen aan de box office. Die film leverde wereldwijd slechts 173 miljoen dollar op.




NieuwsFilm

meest populair