'Superman': Sean Gunn hint naar groot verschil met DCEU-flop 'Wonder Woman 1984'

'Superman': Sean Gunn hint naar groot verschil met DCEU-flop 'Wonder Woman 1984'

De broer van regisseur James Gunn speelt de rol van Maxwell Lord in de superheldenfilm.

Er ligt veel druk op Superman, dat volgend jaar zomer uitkomt. De film van James Gunn heeft namelijk de grote taak om het nieuwe DC Universe in te luiden en fans hebben hoge verwachtingen.

Een van die verwachtingen is dat de film zich onderscheidt van het mislukte DC Extended Universe, dat in recente jaren zowel commerciële als kritische flops kende. Het meest beruchte voorbeeld daarvan is misschien wel Wonder Woman 1984, of WW84.

Maxwell Lord
Volgens Sean Gunn is er in ieder geval één aspect waarin Superman zich onderscheidt van WW84. Hij speelt namelijk Maxwell Lord, een personage dat in beide films voorkomt.

In WW84 werd Lord gespeeld door Pedro Pascal. Het personage werd door fans toen sterk bekritiseerd. Gunn onthult dat de nieuwe Lord volledig zijn eigen ding is. "We keken niet naar [andere interpretaties] van het personage."

Slechterik
Volgens gelekte setfoto's lijkt Lord een sleutelrol te spelen in de wereld van Superman, misschien zelfs als slechterik. Maar hoe die rol echt in elkaar zit, dat weten we pas wanneer de film uitkomt in juli 2025.



NieuwsFilm

meest populair