Glen Powell over de kritiek op 'Twisters': "Ik vat dit heel persoonlijk op"

Glen Powell over de kritiek op 'Twisters': "Ik vat dit heel persoonlijk op"

'Twisters', zonder een kus op het einde, is nu te zien in de bioscoop.

Het einde van de rampenfilm Twisters met in de hoofdrol Glen Powell en Daisy Edgar-Jones zorgde voor een storm aan reacties en wat kritiek van romantiek-fans.

De onconventionele finale, waarin de twee hoofdrolspelers aan het einde geen kus delen, hebben de fans te danken aan Spielberg. Lees hier meer hierover.

Kritiek is ook aandacht
Een klein deel van de fans van de rampenfilm bekritiseerde de film juist hierom, omdat deze zich niet vastlegde op de subplot van de romance.

Powell gaf aan in een interview met Screenrant aan wat hij van de kritiek vindt: "Ik vat dit heel persoonlijk op! Zelfs kritiek laat zien dat mensen erom geven, wat echt geweldig is."

Dit is waar het om draait
"Ik vind het gewoon geweldig hoe enthousiast mensen zijn geworden over die film," vertelde de acteur. "Daisy en ik sturen elkaar de TikToks en de GIFs. Er komen zoveel grappige dingen uit. Het is leuk."




"Dat is waar zomerfilms om draaien. Het creëert dit gesprek en het culturele moment. Het is echt geweldig," aldus Powell.

Toch nog een kus tussen de hoofdrolspelers
Als je een van de fans bent die een kus wil zien, raadt Powell aan om het behind-the-scenes-materiaal te bekijken.

"In de behind-the-scenes, mocht ik Daisy Edgar-Jones kussen en dat is echt het enige dat telt. We hebben het geweldig gehad en ik ben echt trots op de film," aldus de acteur.

In de bioscoop
Twisters, geregisseerd door Lee Isaac Chung, draait nu in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair