Matt Damon heeft het te doen met Ben Affleck: "daar ben ik van vrijgesteld"

Matt Damon heeft het te doen met Ben Affleck: "daar ben ik van vrijgesteld"

Matt Damon en Casey Affleck promoten hun nieuwe film en bespreken de invloed van roddelmedia.

Matt Damon en Casey Affleck hebben een nieuwe film uit, The Instigators. De promotietour van deze actiekomedie is het moment om de paparazzi te bespreken.

Door de geruchten rond een mogelijke relatiebreuk tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck, de broer van Casey en de vriend van Matt, ligt alles wat Ben doet onder een vergrootglas. Hier in een recente podcast bij Radio Times vertelde Matt dat hij vrijgesteld is van die aandacht.

Gelukkig niet interessant
Hij zei: "Ik heb geluk gehad. Zeker als ik kijk naar Ben, de broer van Casey. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om gebukt te gaan onder die mate van kritiek. En dat is al 25 jaar zo en we hebben vergelijkbare carrières. Maar ik heb er gelukkig geen last van."

Matt vervolgde met: "Ik werd verliefd op iemand die niet in de industrie zit en die mijn werk tolereren kan. De roddelbladen-cultuur was begin 2000 enorm groot. Ze negeerden me, want ik was saai omdat ik getrouwd was."

Eigenlijk een brave jongen
Ook zei Matt Damon: "Ik was hun tijd niet waard. Schandalen en seks verkochten toen. Zolang je daar niet mee bezig was, werd je met rust gelaten." Meer over de film volgt in de YouTube-video van Apple+ TV.



NieuwsFilm