Pamela Anderson onthult de echte reden waarom ze Hollywood de rug toekeerde

Pamela Anderson onthult de echte reden waarom ze Hollywood de rug toekeerde

Pamela Anderson kiest voor een natuurlijker leven buiten Hollywood en omarmt ouder worden.

Voor degenen die Pamela Anderson kennen uit de jaren 90, ziet ze er tegenwoordig 'ietsje' anders uit. Ze besloot alles te laten wat ze voorheen deed - en dat is best een merkwaardig besluit.

Het voormalig Playboy-model behoorde tot een van de grootste sekssymbolen ter wereld. De 57-jarige ster schitterde voorheen in films als Barb Wire en Baywatch. Ze brak door als 'bombshell' en domineerde jaren de roddelbladen met haar extravagante en sexy uiterlijk.

Klaar met imago
Ze wilde er altijd jonger en een beetje naïef uitzien of dat gemaakt was of niet. Maar nu omarmt ze het ouder worden en haar leeftijd. In een recent interview met Better Homes and Gardens vertelde ze dat ze niet meer achter haar oude ik kon staan en daardoor Hollywood de rug toekeerde met alle glamour.

Ze zei: "Ik had het niet meer naar mijn zin toen ik terug ging naar Canada. Ik weet niet wat de laatste jaren gebeurde, maar ik voelde me ver verwijderd van het imago dat ik had. Dat was het begin dat ik mijn zelfbeeld ben gaan loslaten. Welke cartoon heb ik gecreëerd? Wel, dat was leuk. Maar dat ben ik niet meer."

Blij met alles
Ze zei ook: "Ik ben blij met alles wat ik gedaan heb. Ik ben blij waar ik sta. Ik heb het gered door alles heen. En het is een opluchting dat ik nu mezelf kan zijn en genieten van mijn tijd. Ik voelde me verdrietig en eenzaam tot ik besloot naar huis te gaan en te verdwijnen in de tuin."




Op haar Instagram zijn wat foto's naar aanleiding van het interview te zien. Ze heeft een nieuw kookboek uit, want van haar vegan bestaan wordt ze erg gelukkig - en haar fans lopen met haar weg.

NieuwsFilm