De Marvel-film 'Kraven The Hunter' heeft een gekke connectie met 'Logan'

De Marvel-film 'Kraven The Hunter' heeft een gekke connectie met 'Logan'

De alweer zesde film in Sony's Spider-Man Universe probeert in de voetsporen de treden van James Mangolds veelgeprezen meesterwerk.

Afgelopen week kwam er een nieuwe trailer uit voor Kraven the Hunter met Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train).

De R-rated trailer laat zien dat de film zich onderscheidt van de andere films in Sony's Spider-Man Universe (zoals Venom en Morbius) door zijn bloederig geweld en grof taalgebruik. Maar er valt nog iets anders op aan de trailer.

Logan
We horen namelijk het Johnny Cash-nummer The Man Comes Around. Het is vrij normaal dat een studio een bekend nummer gebruikt in de marketing, maar deze keer is het opvallend omdat dit lied ook gebruikt werd in James Mangolds Logan.

Het lijkt er dan ook op dat Sony een connectie wil oproepen met die film. Logan was ook R-rated en staat erom bekend dat het de deur heeft geopend voor meer van dat soort (bloederige) films. Daarnaast wordt de film algemeen beschouwd als een van de beste superheldenfilms ooit.

Kraven
Sony heeft in ieder geval veel vertrouwen in Kraven the Hunter. De release staat ingepland in december en regisseur J.C. Chandor heeft al aangegeven dat de film "mensen versteld zal doen staan." Bekijk de trailer nog eens hieronder.



NieuwsFilm

meest populair