Compleet nieuwe trailer 'Kraven the Hunter': Marvel gaat opnieuw R-rated

Compleet nieuwe trailer 'Kraven the Hunter': Marvel gaat opnieuw R-rated

Aaron Taylor-Johnson is Sergei Kravinoff a.k.a. de Spider-Man schurk Kraven.

Na het enorme succes van het R-rated (16 jaar en ouder) Deadpool & Wolverine krijgen we nog twee R-rated films in het genre. De eerste is Joker: Folie à Deux en het jaar wordt afgesloten met Kraven the Hunter. Hieronder de compleet nieuwe trailer.

Kraven the Hunter is het intense verhaal over hoe en waarom een van de meest iconische Marvel-schurken is geworden wie hij is. De film speelt zich af in de tijd voor zijn beruchte vendetta met Spider-Man.

Film #6
Kraven the Hunter is de zesde fim in Sony's Spider-Man Universe, na de twee Venom-films, de blunders Morbius en Madame Web en het nog te verschijnen Venom: The Last Dance. De films hebben zijn losjes verbonden aan de Spider-Man-films in het Marvel Cinematic Universe en hebben geen directe koppeling met de Spider-Verse-animatiefilms.

De hoofdrol wordt gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, Ariana DeBose, Russell Crowe en Fred Hechinger. Taylor-Johnson speelde eerder Pietro Maximoff/Quicksilver in Captain America: The Winter Soldier en Avengers: Age of Ultron en Crowe was recent te zien als Zeus in Thor: Love and Thunder.

December
Sony Pictures heeft veel vertrouwen in Kraven the Hunter, geregisseerd door J.C. Chandor (Triple Frontier), door de film te plannen in december. Hieronder de nieuwe trailer.


In Nederland is de film te zien vanaf 12 december. Venom: The Last Dance debuteert op 24 oktober.

Posters
Hieronder twee nieuwe posters voor de film.


Ook interessant
Bloederige nieuwe Spider-Man Universe-film "zal mensen versteld doen staan"
Vorige week werd bekend dat Kraven the Hunter, de nieuwste film in het Spider-Man Universe van Sony, een R-rating zou krijgen voor "sterk bloederig... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair