3 grote films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen

3 grote films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen

Dit zijn de opvallendste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Madame Web (2024)
Regie: S.J. Clarkson | Cast: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct
Cassandra Webb is een ambulancemedewerker uit Manhattan die er na een bijna-doodervaring achter komt helderziende gaven te hebben. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden, sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.



The Union (2024)
Regie: Julian Farino | Cast: Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Mike, een gemoedelijke bouwvakker uit New Jersey, loopt op een dag plots zijn schoolliefje Roxanne tegen het lijf. Ze hebben elkaar al heel lang niet gezien. Roxanne blijkt te werken als spion en wil Mike rekruteren voor een geheime missie. Zo komt hij als spion in opleiding in de gevaarlijke wereld van de spionage terecht.



The Other Woman (2014)
Regie: Nick Cassavetes | Cast: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, e.a. | Kijk direct
Carrièrevrouw Carly komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate ontmoet. Kate is ontroostbaar en met enige tegenzin ontfermt Carly zich over haar. Hun band groeit en wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere minnares heeft: de jonge Amber. Op wraak belust smeden de drie vrouwen een plan om Mark terug te pakken.



NieuwsFilm

meest populair