Vergeten thriller uit 2020 met Kevin Costner op Netflix wordt direct sterk bekeken

Vergeten thriller uit 2020 met Kevin Costner op Netflix wordt direct sterk bekeken

In 2020 verscheen de prima ontvangen thriller Let Him Go en je kunt deze nu op Netflix kijken.

Afgelopen jaren is Kevin Costner opeens weer helemaal hot met de westernserie Yellowstone. Dit succes zorgde ervoor dat Costner een eigen vierdelige westernfilmreeks startte die eerder dit jaar behoorlijk door de mand zakte: Horizon: An American Saga. Nu staat op de Netflix de westernthriller Let Him Go.

Let Him Go uit 2020 van regisseur Thomas Bezucha wordt door Netflix omschreven met woorden als "Spannend, Western" en "Ondragelijke spanning". Costner speelt de hoofdrol terwijl de overige rollen door Diane Lane, Lesley Manville, Kayli Carter, Will Brittain en Jeffrey Donovan worden gespeeld.

Prima ontvangen
De film verscheen in november 2020 in de bioscopen, maar wist door de covid-maatregelen niet voldoende omzet te generen. De ontvangst was wel prima met op de Tomatometer een score van 85 procent na 197 recensies.

"Let Him Go is een wat onevenwichtige mix van volwassen drama en wraak, maar wordt overschaduwd door het sterke acteerwerk van een solide cast met veel ervaring," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Let Him Go graag zien? Je vindt de thriller nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Nadat hun zoon overlijdt en hun schoondochter hertrouwt met een gewelddadige man, moet een ouder echtpaar hun kleinzoon redden van zijn machtige nieuwe familie.

Ook interessant
3 onheilspellende thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden
Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. We zetten drie films op een rij die toch best wat... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair