'The Mandalorian'-actrice beschrijft Disney's strikte geheimhoudingsstrategie voor nieuwste Star Wars-film

'The Mandalorian'-actrice beschrijft Disney's strikte geheimhoudingsstrategie voor nieuwste Star Wars-film

Katee Sackhoff mag duidelijk nog niks verklappen van 'Het Huis van de Muis'.

Als je een beetje het filmnieuws volgt is de kans groot dat je hebt gehoord van The Mandalorian & Grogu-blockbuster, waar Disney op dit moment aan werkt. Toch gaat 'Het Huis van de Muis' heel geheimzinnig te werk. Dat laat actrice Katee Sackhoff nu weten.

Op Disney+ werden we al getrakteerd op drie seizoenen van The Mandalorian, maar nu komt er dus ook een film aan. Deze zal wel pas in 2026 te zien zijn. Het is bekend dat Pedro Pascal terugkeert als Din Djarin en natuurlijk is Grogu ook weer van de partij.

Andere namen
De kans is groot dat andere personages van de serie ook in de film zullen opduiken. Sackhoff speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de serie. Zij speelt daarin Bo Katan, maar het is nog niet duidelijk of ze ook in de blockbuster zal verschijnen.

Recentelijk werd de actrice hiernaar gevraagd, maar het is duidelijk dat zij nog niks los kan of wil laten: "Ten eerste: als ik het wist, zou ik het niet verklappen. En als ik het wel zou zeggen, dan zal Disney me waarschijnlijk uit de weg laten ruimen".

Groots
Jon Favreau, o.a. bekend als regisseur van The Mandalorian zal de film voor zijn rekening nemen. Hij kan hier in ieder geval niet op wachten.



"Ik vind het geweldig om verhalen van deze prachtige wereld van George Lucas tot leven te brengen. Het feit dat de Mandalorian en zijn leerling Grogu nu op het grootste scherm te zien zullen zijn is fantastisch!"

NieuwsFilm