Gloednieuwe 'The Crow' onthult intense vechtscènes: hardcore actie gegarandeerd

Gloednieuwe 'The Crow' onthult intense vechtscènes: hardcore actie gegarandeerd

De remake is meer 'hardcore' dan het origineel en dat valt ook te zien.

De laatste paar maanden was er best veel te doen over The Crow. Er wordt ons beloofd dat de reboot van de originele film uit 1994 ook bloederiger en gewelddadiger zal worden. Dat lijkt ook wel het geval te zijn als we kijken naar de onderstaande clip.

In The Crow krijgen we te maken met de 'soulmates' Eric Draven (Bill Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs). Het koppel wordt op brute wijze vermoord door demonen uit Websters duistere verleden, maar Draven komt terug tot leven om wraak te nemen.

Keiharde actie
Ondanks het feit dat er nu al best wel wat kritiek op de film is, eveneens van de hoofdrolspeler zelf, belooft deze nieuwe versie meer seks, drugs en geweld. De nieuwste video toont dit wederom aan.

In de onderstaande clip zien we hoe Draven korte metten maakt met menige criminelen. Hij staat er dan wel alleen voor, hij maakt hen een voor een op brute wijze af. Zo zien we hem in actie met een zwaard en breekt hij zelfs de nek van een van zijn vijanden.

Clip
Hoewel The Warrior-schrijver Cliff Dorfman, die voorheen betrokken was bij het script van de film, de reboot "waardeloos" noemt, worden de nieuwe beelden toch goed onthaald.


Wordt de film dan toch een grotere hit dan verwacht? Daar komen we later deze maand achter, wanneer deze in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm