Moet je blijven zitten voor een bonusscène tijdens de aftiteling van 'Alien: Romulus'?

Moet je blijven zitten voor een bonusscène tijdens de aftiteling van 'Alien: Romulus'?

De blockbuster lijkt toe te werken naar een vervolg, maar geen extra scènes komen langs.

Als je naar de bioscoop word je wel vaker beloond als je de aftiteling volledig afkijkt. Vandaag de dag komt na het eind van menig blockbuster namelijk regelmatig bonusscènes langs. Is dat ook het geval met Alien: Romulus?

Het nieuwste hoofdstuk van de wereldberoemde franchise is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien. Als we de filmcritici mogen geloven is deze zeker wel de moeite waard, iets dat het Rotten Tomatoes-cijfer ook aantoont.

Verhaal
Alien: Romulus werd gemaakt door Fede Alvarez, bekend van andere horrorfilms als Evil Dead en Don't Breathe. In zijn film volgen we een groep ruimtekolonisten, die een verlaten ruimtestation genaamd Romulus ontdekken.

Zij besluiten deze te betreden, in de hoop iets van waarde te kunnen vinden. Dit hadden ze echter beter niet kunnen doen. Het schip blijkt namelijk niet verlaten te zijn, maar vol te zitten met de meest angstaanjagende levensvormen in het heelal.

Extra scène?
Zonder ook maar iets van het verhaal te verklappen is het duidelijk te merken dat Romulus zich leent voor vervolgen, maar voor een 'after credits scene' hoef je niet te blijven zitten. De bioscoopgangers die blijven zitten tot het einde worden namelijk niet getrakteerd op iets extra's.




NieuwsFilm