3 onheilspellende thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden

3 onheilspellende thrillers op Netflix die je op het puntje van je stoel houden

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Things Heard & Seen

Regie: Shari Springer Berman | Hoofdrollen: Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer | Kijk nu



Een koppel uit Manhattan verhuist naar een historisch deel in de Hudson-vallei. Daar ontdekken ze dat hun huwelijk een sinistere duisternis in zich heeft, eentje dat de geschiedenis van hun nieuwe huis kan rivaliseren. Gebaseerd op het boek van Elizabeth Brundage.

Spiderhead

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Miles Teller, Nathan Jones, Jurnee Smollett | Kijk nu



In de nabije toekomst krijgen gevangenen de kans om vrijwillig mee te doen aan medische experimenten. In ruil daarvoor wordt hun straf ingekort. Een van die subjecten krijgt een drug dat hem nieuwe gevoelens van liefde geeft en daardoor bevraagt hij de realiteit van zijn emoties.

The Red Sea Diving Resort

Regie: Gideon Raff | Hoofdrollen: Chris Evans, Ben Kingsley, Michiel Huisman | Kijk nu



'The Red Sea Diving Resort' vertelt het waargebeurde verhaal over een geheime Mossad-operatie, Operation Brothers genaamd. Ari Kidron, een Israëlische agent, leidt in begin jaren tachtig de operatie met een team van spionnen met vakantieoord Arous (Soedan, aan de oevers van de Rode Zee) als front. Het doel van de missie is om Ethiopische joden Soedan binnen te smokkelen.

NieuwsFilm

meest populair