Trailer voor angstaanjagende 'The Front Room' met duistere en vervreemde stiefmoeder

Trailer voor angstaanjagende 'The Front Room' met duistere en vervreemde stiefmoeder

Wat begint als een ongemakkelijke situatie escaleert snel in een angstaanjagende nachtmerrie

A24 heeft vandaag de officiële trailer uitgebracht voor hun nieuwste thriller met Brandy Norwood, Andrew Burnap, Neal Huff en Kathryn Hunter.

De horrorthriller The Front Room gaat over een jong, pas zwanger stel dat gedwongen wordt zieke oude stiefmoeder Solange (Hunter) in huis te nemen.

Oog in oog
Belinda (Norwood) komt er al snel achter dat de onuitstaanbaar krankzinnige vrouw "denkt dat de Heilige Geest bezit van haar neemt en kracht geeft." en uit is op haar pasgeboren baby.

Belinda's moederinstinct doet haar geloven dat ze ergens een grens moet trekken en ze komt oog in oog te staan met haar schoonmoeder die "geen genade" kent.

Familiedynamiek
De eerste trailer gaf een goed beeld wat we kunnen verwachten van het verhaal, maar in de officiële trailer wordt dieper ingegaan op de dynamiek tussen Solange en Belinda.



De horrorthriller van schrijvers en regisseurs Max Eggers en Sam Eggers (broers van filmmaker Robert Eggers) is vanaf 6 september te zien in de Verenigde Staten. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair