Deze twee aanstaande films gaan de bioscopen opnieuw op zijn kop zetten

Deze twee aanstaande films gaan de bioscopen opnieuw op zijn kop zetten

Na de toppers Inside Out 2 en Deadpool & Wolverine gaan ook twee aankomende films scoren.

De afgelopen periode hebben Pixars Inside Out 2 en Marvels Deadpool & Wolverine flink wat dollars opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Twee aanstaande nieuwe releases lijken ook flink huis te gaan houden.

Vanaf vandaag draait Alien: Romulus in de Nederlandse en wereldwijde bioscopen. In de Verenigde Staten lijkt de nieuwste film in de franchise sterk te gaan presteren, evenals het begin september te verschijnen Beetlejuice Beetlejuice.

Nieuwste Alien-film
De nieuwe Alien-film, die zich afspeelt tussen de originele film uit 1979 en het eerste vervolg uit 1986, is overduidelijk een R-rated release met een minder breed publiek dan Deadpool & Wolverine. Toch zal de film van Fede Álvarez een indrukwekkende score behalen.

Variety meldt dat de $80 miljoen kostende film van Disney's 20th Century Studios een omzet van $40 tot 50 miljoen dollar gaat behalen tijdens het eerste Noord-Amerikaanse weekend. Prometheus uit 2012 is nog altijd de financieel hoogst scorende Alien-film. De prequelfilm haalde destijds $51 miljoen op tijdens het eerste weekend.

Beetlejuice 2
Op 5 september gaat het $170 miljoen kostende Beetlejuice Beetlejuice van Tim Burton en Warner Bros. Pictures in première en die film lijkt zelfs $60 tot 80 miljoen om te gaan zetten in het eerste Noord-Amerikaanse weekend.


De eerste film, Beetlejuice, uit 1988 kostte slechts $15 miljoen om te maken en haalde wereldwijd zo'n $75 miljoen op. Het lijkt erop dat het langverwachte vervolg het veel beter gaat doen.

Ook interessant
$120 miljoen kostende 'Borderlands' blijkt enorme megaflop, terwijl 'Deadpool & Wolverine' nieuwe mijlpaal neerzet
Twee bijzondere financiële prestaties in de wereldwijde bioscoopzalen: Deadpool & Wolverine is voorbij het miljard en de nieuwe, $110 miljoen kostende blockbuster Borderlands opende... [Lees verder]

NieuwsFilm