Lachwekkend uiterlijk voor Marvel-personage Rhino in 'Kraven the Hunter'

Lachwekkend uiterlijk voor Marvel-personage Rhino in 'Kraven the Hunter'

Sony Pictures geeft het personage Rhino een wel heel opvallend uiterlijk.

In 2014 beleefde het Marvel-personage Rhino zijn filmdebuut in The Amazing Spider-Man 2. Niemand minder dan Paul Giamatti speelde de rol, als Aleksei Mikhailovich Sytsevich die plaatsnam in een neushoornachtige robot. In het nog te verschijnen Kraven the Hunter komt hij op een heel andere manier tot leven.

In de zesde film in Sony's Spider-Man Universe speelt Alessandro Nivola (The Many Saints of Newark) het personage. Dit keer kan Sytsevich transformeren naar een mensachtige neushoorn. En dat ziet er best opmerkelijk uit.

Lachwekkend
Zijn voorkomen in Kraven the Hunter is deze week onthuld in de nieuwste trailer. We zien dit keer geen robot, maar een meer comic-getrouwe uitvoering. Dit keer is hij namelijk veel meer zelf een neushoorn.

Dit ziet er in de trailer wat lachwekkend uit, aangezien Rhino daadwerkelijk hoorns heeft als een neushoorn. Toch lijkt het personage nu veel meer op de versie uit de strips van Marvel, dan de versie die we zagen in The Amazing Spider-Man 2.

Transformatie
Het grootste probleem wordt mogelijk veroorzaakt door de transformatie. Rhino wordt na de transformatie een stuk groter, maar heeft daarna nog gewoon een zwarte broek aan, met riem. Daarnaast moet blijken hoe goed de computeranimaties zullen zijn. Oordeel hieronder zelf en bekijk ook de volledige nieuwe trailer.








In Nederland is Kraven the Hunter te zien vanaf 12 december. Daarvoor zie je nog Venom: The Last Dance, vanaf 24 oktober.

Ook interessant
Bloederige nieuwe Spider-Man Universe-film "zal mensen versteld doen staan"
Vorige week werd bekend dat Kraven the Hunter, de nieuwste film in het Spider-Man Universe van Sony, een R-rating zou krijgen voor "sterk bloederig... [Lees verder]

NieuwsFilm