Emmy Rossum over haar beroemde naaktscène: "Niet meer dan logisch"

Emmy Rossum over haar beroemde naaktscène: "Niet meer dan logisch"

De actrice vond het niet erg om uit de kleren te gaan voor de serie 'Shameless'.

Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film of serie. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Emmy Rossum ging ook al voor een naaktscène, maar hoe voelt zij zich hierbij?

Rossum brak al op jonge leeftijd door in de entertainmentwereld. Op 7-jarige leeftijd werd ze al 'gespot' als zangeres en wist ze een plekje te vergaren in het Metropolitan Opera Children's Chorus. Gedurende meerdere jaren trad zij op in verschillende opera's.

Acteren
Toen Rossum 12 was kreeg ze meer interesse in acteren. Nadat ze meerdere kleine rollen wist te bemachtigen in films als Nola en Mystic River, kende ze haar echte grote doorbraak in 2004.

De actrice was net goed en wel 18 jaar toen ze hoofdrollen wist te bemachtigen in zowel The Day After Tomorrow en The Phantom of the Opera. Vanaf dat moment kwam haar carrière in een stroomversnelling terecht.

Intens
In 2011 wist Rossum misschien wel de grootste en bekendste rol van haar carrière te strikken. Het gaat hier om de serie Shameless, waarin de actrice maar liefst 110 afleveringen over 9 seizoenen te zien is als Fiona Gallagher.


Hiervoor moest de actrice uit de kleren gaan. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter liet Rossum weten dat zij hier persoonlijk geen moeite mee had: "Ik vond het bij het personage passen. Wanneer dat het geval is vind ik dit niet erg".

Logisch
Rossum vervolgt: "Het is een logische keuze om dit te laten zien. Het gaat om een familie die niet veel verdienen, in een klein huis wonen met dunne muren. Zij hebben niet veel geld voor entertainment en ik speel een vrouw die graag seks heeft".



"Daar hoef je dan niet iets romantisch of moois van te maken, want dat zou niet realistisch zijn. Het ging er wel allemaal heel netjes aan toe: ik kreeg veel vrijheid over wat ik wel en niet wilde laten zien en doen. Dat gaf me wel een heel prettig gevoel".

Ook interessant
Rachel Bilson over haar beroemde naaktscène: "Ik zag er bijna vanaf"
Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Rachel Bilson ging...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair