Rachel Bilson over haar beroemde naaktscène: "Ik zag er bijna vanaf"

Rachel Bilson over haar beroemde naaktscène: "Ik zag er bijna vanaf"

De actrice moest in haar eerste film al meteen uit de kleren maar vond dit overbodig.

Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Rachel Bilson ging ook al voor een naaktscène, maar hoe voelt zij zich hierbij?

Bilson werd in 1981 geboren. Zij kwam uit een showbusinessfamilie en wist vanaf jongs af aan al dat zij wilde acteren. In 2003 kende ze haar grote doorbraak, toen ze een van de hoofdrollen wist te bemachtigen in de populaire tienerserie The O.C..

Carrière
Hierin is ze te zien als Summer Roberts. Aangezien dit een succes werd, had ze vanaf dit moment de rollen voor het oprapen. In 2006 wist ze haar eerste grote filmrol te bemachtigen in The Last Kiss. In 2008 was ze misschien wel te zien in haar bekendste film, namelijk de thriller Jumper.

Toch heeft Bilson hier gemengde gevoelens bij. Ondanks het feit dat zij behoorlijk blij was dat ze haar eerste kans kreeg met The Last Kiss, verliet ze dit filmproject bijna. De reden hiervoor? De actrice zag het niet zitten om uit de kleren te moeten gaan voor een bepaalde scène.

Reactie
De film draait om een groep bijna dertigers, die worstelen met hun liefdes, relaties, huwelijk, kinderen en het volwassen zijn. Angsten steken de kop op en waar sommigen verantwoordelijkheid durven te nemen, blijven anderen zich vastklampen aan hun vrije leven.


Bilson is te zien als Kim. Zij moest hiervoor volledig uit de kleren. Hier had de actrice het volgende over te zeggen: "In mijn ogen kunnen films sexy zijn zonder naakt te laten zien. Ik vind dit vaak onnodig. Voor mij was het dan ook bijna een reden om dit af te zeggen".

Maar toch
De actrice vervolgt: "De film was R rated en dan laten ze graag 'huid' zien. Ik vind dit overbodig en denk dat het in veel gevallen vermeden kan worden". Bilson deed de opnames wel, maar liet wel enkele momenten die voor haar te ver gingen eruit knippen.




Ook interessant
Mary-Louise Parker over haar beroemde naaktscène: "Ik vond dit onnodig"
Het komt wel vaker voor, dat actrices uit de kleren gaan voor een film. Sommigen hebben hier achteraf spijt van, anderen zijn er juist trots op. Mary Louise Parker ging ook...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair