Halle Berry keerde niet terug als Storm in 'Deadpool & Wolverine': de verrassende reden waarom

Halle Berry keerde niet terug als Storm in 'Deadpool & Wolverine': de verrassende reden waarom

De actrice vertolkte de rol van Ororo Monroe in vier X-Men-films onder 20th Century Fox.

Deadpool & Wolverine zit vol met cameo's, sommige zelfs heel verrassend, maar online wordt er ook veel gepraat over de cameo's die niet in de film zaten.

Vóór de release van de film werd er namelijk zo lang gespeculeerd over wie erin zou verschijnen, dat een aantal namen schitterden door afwezigheid. Dat was onvermijdelijk. En één van die namen is Halle Berry.

Storm
Berry speelde Ororo Monroe/Storm in de X-Men-films, te beginnen met het eerste deel uit 2000. Er waren geruchten dat ze haar rol opnieuw zou vertolken voor Deadpool & Wolverine, maar dat was dus niet het geval. En de reden daarvoor is best verrassend.

Volgens Berry zelf wilde ze namelijk wel graag terugkomen. "Blake [Lively, de vrouw van Ryan Reynolds] vroeg me een keer: 'Zou je ooit in de film van mijn man willen spelen als Storm?' Ik zei: 'Ja, als hij me zou vragen,' maar hij heeft me nooit gevraagd."

Shawn Levy
Eerder zei regisseur Shawn Levy al dat ze niet te veel cameo's in de film wilden stoppen. "We wilden niet zo gek doen met het multiversum dat je het belangrijkste uit het oog verliest," aldus de regisseur. "We waren verstandig."



NieuwsFilm

meest populair