Drew Barrymore onthult dat romkom '50 First Dates' bijna heel anders was

Drew Barrymore onthult dat romkom '50 First Dates' bijna heel anders was

"Bij het originele einde zei Lucy: 'Je moet gaan en je leven leiden, want dit is hier geen leven,'" vertelt de actrice en talkshowhost

Actrice Drew Barrymore onthulde in haar talkshow dat de romkomklassieker 50 First Dates uit 2003 bijna geen vrolijk einde had gekregen.

De film die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert gaat over dierenarts Henry Roth (Adam Sandler) die verliefd wordt op kunstlerares Lucy Whitmore (Barrymore) die lijdt aan een aandoening waardoor ze alles vergeet.

Vergeten en onthouden
Zo vergeet Lucy ook haar eerste dates, romantische momenten en dat ze verliefd werd op Henry. De dierenarts laat zich niet afschrikken en vindt een manier om haar elke dag opnieuw voor zich te winnen.

Barrymore vertelde in haar talkshow dat ze (in tegenstelling tot haar personage Lucy) altijd één ding zal onthouden over het verhaal, het originele einde.

Je leven leiden
De theatrale versie van de film eindigt met het koppel dat zich zich bij hun dochter voegt op een boot in Alaska, waar Henry zijn werk voortzet.



"'50 First Kisses', zoals het toen heette, was een drama dat afspeelde in Seattle," zei Barrymore. "Bij het originele einde zei Lucy: 'Je moet gaan en je leven leiden, want dit is hier geen leven.'"

Het originele einde
"En Henry gaat weg en hij komt terug en hij loopt het restaurant binnen en hij gaat gewoon zitten en zegt: 'Hoi, ik ben Henry.' En de film eindigt," aldus de actrice en talkshowhost.




Fans reageerden massaal in de reacties en uitten hun opluchting over de "perfecte" laatste minuten van de film.

NieuwsFilm

meest populair