Drew Barrymore laat even zien hoe je in 5 minuten een 'auto-make-upje' opsmeert

Drew Barrymore laat even zien hoe je in 5 minuten een 'auto-make-upje' opsmeert

Drew Barrymore worstelt als alleenstaande werkende moeder ondanks haar succesvolle show en fortuin.

Drew Barrymore is een alleenstaande werkende moeder. Ondanks haar fortuin is het wel duidelijk dat zij net als alle andere mensen worstelt met haar tijd.

De ster uit Charlie's Angels en Big Miracles neemt nog maar weinig filmrollen aan, omdat haar dagelijkse show zo'n doorslaand succes is geworden. Zij zette The Drew Barrymore Show in de pandemie op, omdat ze het echte contact met mensen miste.

Veel kennis en spontaan
Drew bleek zoveel mensen in de filmwereld te kennen en zelf zoveel vragen te hebben over het leven, dat kijkers dolblij werden van haar en haar gasten. Maar dan kan een actrice en producer met een geschat vermogen van 85 miljoen Amerikaanse dollar nog altijd zelf voor haar gezin willen zorgen.

Dus kan het gebeuren dat Drew in niet bij elkaar passende kleding in de auto zit en nog even een make-up-lijn moet promoten. Zoals gewoonlijk babbelt ze aan een stuk door. Drew vertelt spontaan over haar moeilijke nacht. Ook zegt ze dat ze al maanden geen zon gezien heeft. Het is te zien aan haar gezicht.

Met en zonder make-up
Maar het 'auto-make-upje' is gemakkelijk in vijf minuten aan te brengen en zorgt ervoor dat ze zich ietsje beter voelt. De 49-jarige lacht door het gedoe heen en dat is de reden dat kijkers van haar houden. In de reacties regent het liefde en begrip.



NieuwsFilm