Seriemoordenaar slaat toe in gruwelijk spannende trailer voor thriller met Anna Kendrick

Seriemoordenaar slaat toe in gruwelijk spannende trailer voor thriller met Anna Kendrick

Nieuw bizar misdaaddrama over een seriemoordenaar in tv-show betekent het regiedebuut van Anna Kendrick.

VVS Films heeft een gloednieuwe griezelige trailer onthuld voor Woman of the Hour. De misdaadfilm met Anna Kendrick is gebaseerd op een bizar en waargebeurd verhaal over een seriemoordenaar die plotseling in een tv-programma verscheen.

Woman of the Hour werd vorig jaar gekocht door Netflix op Toronto International Festival voor 11 miljoen dollar. En dat was geen miskoop, want de duurste verkoop van dat festival scoort momenteel erg goed met 90% op RottenTomatoes en een 7,7 op IMDb.

Bizarre verhaal
De film is gebaseerd op het verhaal van seriemoordenaar Rodney Alcala die deelnam aan het jaren '70 tv-programma The Dating Game. Alcala stond op dat moment op de FBI's lijst van 10 meest gezochte criminelen.

De knappe en grappige vrijgezel werd door Cheryl (Anna Kendrick) gekozen boven twee andere mannen en won daarmee de show. Als prijs mocht Cheryl op vakantie naar Zuid-Californië met de man van wie ze niet wist dat hij honderden moorden en verkrachtingen had gepleegd.

Griezelige trailer
Anna Kendrick (The Accountant, Pitch Perfect) wordt bijgestaan door Daniel Zovatto (It Follows, Don't Breathe) die de rol van de griezelige seriemoordenaar Rodney Alcala speelt.


Het misdaaddrama betekent het regiedebuut voor Anna Kendrick, die dus ook de hoofdrol speelt. De film verschijnt op 11 oktober in ieder geval in de Amerikaanse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair