Wanhopige gamedistributeur: "Geef 'Borderlands' alsjeblieft een kans"

Wanhopige gamedistributeur: "Geef 'Borderlands' alsjeblieft een kans"

Ondanks overweldigend negatieve recensies moeten we daar vooral niet naar luisteren...

Het is een moeilijke start geweest voor de Borderlands-verfilming van studio Lionsgate. Ongeveer zo moeilijk als dat het maar kon worden. Na de debuutscore op 'Rotten Tomatoes' is het niet veel beter geworden.

De kritische beoordeling begon op 0% en is er, sinds de release vorige week, in geslaagd om slechts 9% op te krabbelen. Het publiek is milder, maar hebben er ook nog niet eens de helft voor over (49%).

Weinig perspectief
Kortom, het ziet er heel somber uit. Maar 'Take-Two Interactive', de huidige eigenaar van ontwikkelaar 'Gearbox Entertainment', heeft de hoop nog niet opgegeven dat de ontvangst van de film van Eli Roth zou kunnen omslaan.

CEO Strauss Zelnick: "Geef het alsjeblieft een kans. Er hebben heel veel mensen hard aan gewerkt. Het eindresultaat is fenomenaal, de cast, look en feeling zijn echt geweldig. Laten we afwachten".

Wisselend ontvangen games
Dit jaar is ook het spel Borderlands 4 al volop in de belangstelling geweest, ook al is deze nog niet officieel onthuld. Hopelijk kan de franchise weer in de gunst komen bij de fans met een game die beter gewaardeerd wordt dan de film of de meest recente hoofdgame Borderlands 3.



NieuwsFilm

meest populair