Deze sterk bekeken Netflix-film scoort een dramatische 0% op Rotten Tomatoes

Deze sterk bekeken Netflix-film scoort een dramatische 0% op Rotten Tomatoes

'The Ridiculous 6' werd geregisseerd door Frank Coraci en geschreven door Tim Herlihy en Adam Sandler.

Netflix heeft heel wat films uitgebracht. Een aantal waren successen, anderen waren een flop. Een van die Netflix-films die een flop was, is de western-actiekomedie The Ridiculous 6 uit 2015. De film werd geregisseerd door Frank Coraci en geschreven door Tim Herlihy en Adam Sandler.

Sandler speelt ook mee in de film samen met Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Rob Schneider en Luke Wilson. The Ridiculous 6 was de eerste film van Happy Madison Productions die door Netflix werd verspreid, nadat het bedrijf stilletjes hun samenwerking met Columbia Pictures had beëindigd vanwege de negatieve recensies van de film Pixels.

Verhaal
The Ridiculous 6 volgt zes mannen die ontdekken dat ze dezelfde bankovervallende vader (Nick Nolte) hebben en vervolgens op zoek gaan om weer met hem herenigd te worden. Sandler speelt de rol van White Knife, een wees die is opgevoed door Native Americans.

De vijf bandieten, die eigenlijk zijn halfbroers zijn, zijn Chico Stockburn (Crews), Herm Stockburn (Garcia), "Lil" Pete Stockburn (Lautner), Ramon Lopez Stockburn (Schneider) en
Danny Stockburn (Wilson). Ook te zien in de film zijn onder andere Will Forte, Harvey Keitel, Danny Trejo, David Spade en Steve Buscemi.

Flop
The Ridiculous 6 werd wereldwijd uitgebracht op Netflix in 2015 en werd heel veel bekeken. Ondanks de vele kijkers, werd de film door critici slecht ontvangen. De film heeft dan ook een dramatische score van 0% op Rotten Tomatoes.


De kritische consensus op de site luidt: "Even zo lui aanstootgevend als de cast en het concept zouden doen vermoeden, is The Ridiculous Six standaard televisievoer voor Adam Sandler-fanaten en een must-avoid voor filmliefhebbers van elke andere richting."

Kijken?
Wil je The Ridiculous 6 toch eens zien? Je kan de film bekijken op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair