Intrigerende nieuwe Netflix Original weet kijkers flink bezig te houden

Intrigerende nieuwe Netflix Original weet kijkers flink bezig te houden

De Netflix-docu over wat er in het hoofd van honden gebeurt, trekt veel bekijks.

Netflix heeft er weer een opvallende eigen documentaire bij. Dit keer zien we in een Netflix Original wat er allemaal in het hoofd rondgaat van onze trouwe viervoeters. Sinds enkele dagen staat Inside the Mind of a Dog op Netflix. En op dit moment op plaats acht in de Netflix Top 10.

Inside the Mind of a Dog is geregisseerd door Andy Mitchell en Netflix omschrijft de docu met woorden als "Intrigerend, Voor het gehele gezien" en "Dierenvrienden". De voice-over komt van niemand minder dan Dog Gone-acteur Rob Lowe.

Prima ontvangen
Er zijn weinig recensies te vinden over Inside the Mind of a Dog. De docu lijkt wel goed te worden ontvangen. Het IMDb-cijfer staat op het moment van schrijven op een nette 7,2 na nog geen 300 stemmen.

"Hondenliefde spat er vanaf, liefde voor een samenhangend verhaal iets minder," schrijft FilmTotaal-recensent Femke van Kooten in haar recensie met drie sterren.

Nu op Netflix
Wil jij het 75 minuten durende Inside the Mind of a Dog ook graag zien? Je vindt de docu nu hier op Netflix.


De synopsis: Ga mee op een heerlijke reis door de wereld van honden in deze documentaire die wetenschappelijke en emotionele inzichten onthult over onze geliefde trouwe vrienden.

Ook interessant
Geweldige actie-tweeluik op Netflix weet kijkers helemaal te veroveren
Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017 staan net nieuw op Netflix en hebben al een... [Lees verder]

NieuwsFilm