Lupita Nyong'o en haar kat bewijzen dat ze absoluut zouden overleven in 'A Quiet Place'

Lupita Nyong'o en haar kat bewijzen dat ze absoluut zouden overleven in 'A Quiet Place'

Nyong'o rende heen en weer door haar huis terwijl ze haar kat Yoyo vasthield en de kat gaf geen kik.

Oscar-winnende actrice Lupita Nyong'o is nu te zien in de bioscoop met Frodo, de kat, het huisdier van haar personage Amira in A Quiet Place: Day One.

De vervolgfilm en de originele film gaan over een invasie van de aarde door aliens die gevoelig zijn voor geluid en iedereen die een geluidje durft te maken.

Voorbereiden voor een invasie
Tijdens de vervolgfilm wordt het personage van Nyong'o de hele tijd vergezeld door haar kat, die merkwaardig stil blijft. Dit inspireerde een TikTok-challenge.

Deelnemers van de challenge lopen rond met hun kat in hun armen en kijken of hun huisdier stil blijft, mochten ze ooit in een A Quiet Place-situatie terechtkomen.

Geen kik
Fans van de horrorfilms smeekten de hoofdrolspeelster en haar kat Yoyo om de uitdaging aan te gaan en "op veler verzoek!" kwam daar de TikTok-video van Nyong'o online.

@lupitanyongo Testing if Yoyo would survive A Quiet Place ???? When I saw all of your hilarious Cat Challenge videos ???, I knew I was 100000% doing this with Yoyo!! And happy #InternationalCatDay to all of #CatTok ? #quietplacechallenge #AQuietPlace #quietplacecatchallenge #catsoftiktok @A Quiet Place: Day One ? original sound - Lupita Nyong'o


De actrice rende heen en weer door haar huis terwijl ze Yoyo vasthield, en de kat gaf geen kik. In de realiteit van A Quiet Place zou de trouwe viervoeter dus geen enge moordlustige wezens gewaarschuwd hebben.

Trotse kattenmoeder
"Ik ben een hele trotse kattenmoeder", verkondigde een glimlachende Nyong'o in de video, iets waarvan de actrice waarschijnlijk nooit had gedacht dat ze het zou zeggen.



Voor het filmen van de horrorfilm moest de actrice vanwege haar angst voor katachtigen namelijk kattentherapie ondergaan. Lees hier meer hierover.

In de bioscoop
A Quiet Place: Day One is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair