Maak kennis met het door fans verkozen "favoriete personage" van  'A Quiet Place: Day One'

Maak kennis met het door fans verkozen "favoriete personage" van 'A Quiet Place: Day One'

"Dit is Frodo," een hoofdrol gespeeld door maar liefst twee acteurs.

Paramount heeft een leuke featurette onthuld voor de sci-fi prequel A Quiet Place: Day One, waarin ze ons laten kennismaken met de kattenacteurs Nico en Schnitzel.

"Dit is Frodo." En niet Frodo die we kennen van The Lord Of The Rings of The Hobbit. Frodo, is de kat uit A Quiet Place: Day One, gespeeld door twee katten genaamd Nico en Schnitzel.

Kattenmens
In de trailer maakten we kort kennis met de kat en in de featurette komen we erachter dat de katten van hoofdrolspeelster Lupita Nyong'o een kattenmens hebben gemaakt.

Dit is een hele prestatie aangezien Nyong'o vanwege haar angst voor katachtigen kattentherapie moest ondergaan.

Een gordeldier en een angsthaas
Ze kwam zelfs met een voorstel welk ander dier, vertelde ze in een interview met Glamour: "Ik stelde een gordeldier voor; dat had hij niet," aldus de actrice.



Ondanks zijn liefdevolle blik, weet de kat het personage van Quinn in de film ook behoorlijk de stuipen op het lijf te jagen, blijkt uit een fragment in de featurette.

Navigeren en overleven
In de film raakt Sam (Nyong'o) samen met kat Frodo verstrikt in de chaos van New York City wanneer de buitenaardse wezens arriveren en aanvallen.



Terwijl elke straat stil wordt, ontmoeten Sam en Frodo, Eric (Joseph Quinn). En komen de twee met enige tegenzin overeen om samen door de stad te navigeren en te overleven.

Blijf stil en overleef
Naast Nyong'o, Quinn, Nico en Schnitzel, bestaat de cast verder uit Alex Wolff, Djimon Hounsou en Denis O'Hare.

A Quiet Place: Day One is vanaf 27 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair