3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke en goede filmtips voor je op een rijtje gezet.

Black Panther (2018)
Regie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Kijk direct
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



The Hate U Give (2018)
Regie: George Tillman Jr. | Cast: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby, e.a. | Kijk direct
Starr, een puber uit een arme wijk, en haar broer Seven zijn de enige zwarte leerlingen op een dure privéschool. Daar leidt ze een totaal ander leven dan thuis. Op een dag is Starr getuige van een traumatische gebeurtenis als ze ziet hoe Khalil, een van haar jeugdvrienden, voor haar ogen wordt doodgeschoten door een politieagent. Ze komt daardoor flink onder druk te staan.



Encanto (2021)
Regie: Jared Bush en Byron Howard | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, e.a. | Kijk direct
zElk kind van de familie is gezegend met een unieke gave, op Mirabel na. Maar wanneer de kracht die om Encanto hangt in gevaar is, ontdekt Mirabel dat juist zij de sleutel is om de magie te redden. Alle hoop is op haar gevestigd.



NieuwsFilm