Eerste blik op de grote 'Lilo & Stitch'-film die in 2025 verschijnt

Eerste blik op de grote 'Lilo & Stitch'-film die in 2025 verschijnt

Er komen in 2025 weer een aantal remakes van klassieke Disney-animatiefilms uit.

Er zijn de laatste jaren enorm veel live-action-remakes van klassieke Disney-films uitgekomen. Denk maar aan Beauty & the Beast, Cinderella en The Jungle Book. Volgend jaar komen er twee nieuwe remakes uit: Snow White en Lilo & Stitch.

Tijdens de D23-expo kreeg het publiek een eerste blik op het iconische blauwe monstertje. Deze teaser is ook online geplaatst.

Cast
De cast van de live-action Lilo & Stitch werd vorig jaar al aangekondigd. De titelpersonages worden vertolkt door nieuwkomer Maia Kealoha en Chris Sanders. Sanders is de bedenker van Lilo & Stitch en spreekt de stem van Stitch al sinds 2001 in.

De film bevat ook grote namen als Zack Galifianakis en Billy Magnussen, die respectievelijk de rollen van Jumba en Pleakley vertolken. Verder bestaat de cast uit Courtney B. Vance als Cobra Bubbles, Tia Carrere als Mrs. Kekoa en Kaipo Dudoit als David Kawena.

Teaser
De remake kreeg in 2018 al groen licht, maar wegens de stakingen en personages die hercast moesten worden, duurde de ontwikkeling een stuk langer dan verwacht. Maar in 2025 is het eindelijk zover, de film verschijnt in de zomer van dat jaar in de bioscoop.


De regie ligt in handen van Dean Fleischer Camp, die in recente jaren indruk heeft gemaakt met zijn film Marcel the Shell with Shoes On. Je bekijkt de korte teaser hierboven.

NieuwsFilm

meest populair