Eerste trailer Disney's 'Snow White' met Gal Gadot als de boze koningin

Eerste trailer Disney's 'Snow White' met Gal Gadot als de boze koningin

We zien actrice Rachel Zegler (Hunger Games) als de titelheldin Snow White.

Disney heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de volgende grote verfilming van een bekend Disney-sprookje. De live-actionfilm heet Snow White en is uiteraard een verfilming van de Disney-klassieker Snow White and the Seven Dwarfs uit 1937.

De titelrol is voor Rachel Zegler. De 23-jarige actrice zagen we eerder in grote films als The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, Shazam! Fury of the Gods en Steven Spielbergs West Side Story.

Gal Gadot
De meest opvallende rol is waarschijnlijk voor Wonder Woman-actrice Gal Gadot die in de huid kruipt van de Evil Queen, oftewel de Boze koningin. In onderstaande trailer zien we de eerste beelden van Gadot.

Daarnaast is iedereen benieuwd hoe Disney invulling geeft aan de zeven dwergen, maar helaas zijn zij nog niet heel duidelijk te zien in de eerste beelden. Wel is bekend dat Martin Klebba de dwerg Grumpy speelt.

Teaser trailer
Hieronder zie je de teaser trailer voor Snow White van regisseur Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man), die op 21 maart 2025 in de Nederlandse bioscopen verschijnt.


Andere rollen zijn: Jonathan van Andrew Burnap, de Huntsman van Ansu Kabia en Maple van Dujonna Gift. Een nog onbekend personage wordt gespeeld door Colin Michael Carmichael.

NieuwsFilm