Is de actrice uit 'Twisters' voorbestemd de nieuwe Julia Roberts te worden?

Is de actrice uit 'Twisters' voorbestemd de nieuwe Julia Roberts te worden?

Daisy Edgar Jones schittert in Twisters en maakt de film viraal met spontane acties.

Julia Roberts pakt iedereen in met haar uiterlijk en gulle lach. Haar spontane acties op de filmset lieten haar uitgroeien tot de wereldster die zij is met films als Pretty Woman, Mona Lisa Smile en Notting Hill.

Het ziet er naar uit dat Daisy Edgar Jones de nieuwe opvolger van de 56-jarige ster wordt. De 26-jarige actrice viel al op in films als Where the Crawdads Sing en Fresh. Maar nu schittert ze ronduit in Twisters naast Glen Powell.

Promoten remake
Daarnaast wist ze bij het promoten van de remake precies wat er nodig was om de film viraal te laten gaan. Na een lange dag vol interviews besloot ze spontaan Glen Powell en Anthony Ramos het Apple-dansje van Charli XCX te leren.

Ze vroeg een cameraman het te filmen en de dans werd gedeeld op verschillende social media-kanalen door meerdere sterren en webmagazines. Miljoenen mensen zagen daardoor het onderstaande TikTok-filmpje, waardoor de reboot zoveel meer exposure kreeg.

Oprechte ster
Haar marketing officer Michael Moses van Universal Pictures zei hier tegen Variety: "Ze maakt contact met het publiek en laat het oprecht uitzien. Veel acteurs aarzelen bij de promotie, maar Daisy doet alles vol overgave. Werken met haar is verfrissend."

@anthonyramosofficial Viral ?? @twistersmovie #GlenPowell #DaisyEdgarJones ? original sound - Anthony Ramos


NieuwsFilm