Channing Tatum hoopt nog steeds op zijn eigen Marvel-film: "ik bid tot God"

Channing Tatum hoopt nog steeds op zijn eigen Marvel-film: "ik bid tot God"

Een film met de acteur werd in 2014 aangekondigd, maar daar is nooit iets van gekomen.

In 2014 kondigde 20th Century Fox Gambit aan, een op zichzelf staande film in hun X-Men-universum met Channing Tatum.

Het project viel uiteen toen Fox werd overgenomen door Disney in 2019. Maar Tatum geeft niet op. De acteur hoopt nog steeds dat zijn Gambit-film er kan komen onder Marvel Studios, zeker na het succes van Deadpool & Wolverine.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor Deadpool & Wolverine!

Gambit
Tatum kreeg eindelijk de kans het personage te spelen in een kleine rol in Deadpool & Wolverine, waarvoor hij Ryan Reynolds bedankte in een Instagram-post. "Ik dacht dat ik Gambit voor altijd kwijt was. Maar [Ryan] vocht voor me," zo schreef hij.

Nu hoopt hij dat de positieve reactie van fans kan leiden naar een eventuele film. "Ik hoop het echt," zegt de acteur in een interview met Variety. "Het is in de handen van [Disney-baas] Bob Iger en [Marvel-baas] Kevin Feige. Ik bid tot God."

Blink Twice
Deadpool & Wolverine van Shawn Levy draait momenteel in de bioscoopzalen. Daarna is Tatum te zien in Blink Twice, een psychologische thriller geregisseerd door actrice Zoë Kravitz.



Ook interessant
Iedereen wil Wesley Snipes terug als Blade in het Marvel Cinematic Universe
De enige MCU-film van 2024, Deadpool & Wolverine, zit bomvol cameo's. De meest spraakmakende is misschien wel die van... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair