Eerste recensies 'It Ends With Us': top of flop?

Eerste recensies 'It Ends With Us': top of flop?

Blake Lively is terug, iets waar de gewone bioscoopgangers van smullen maar filmcritici minder.

Vandaag de dag staat Ryan Reynolds volop in de spotlights dankzij Deadpool & Wolverine, maar ook zijn vrouw, actrice Blake Lively, zit niet stil. Zij bracht recentelijk It Ends With Us uit, maar de grote vraag is nu, wordt deze film wel goed onthaald?

It Ends with Us is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Colleen Hoover. Lively wist de hoofdrol te bemachtigen en kruipt in de huid van Lily Bloom, die na een traumatische jeugd hoopt opnieuw te kunnen beginnen in Boston, waar ze haar eigen bloemenzaak begint.

Liefde
Al snel komt Lily de charmante neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) tegen. De twee krijgen een relatie en alles lijkt perfect te gaan, maar Lily begint langzaam maar zeker achter de duistere kant van Ryle te komen, die haar doet denken aan de dramatische relatie van haar ouders.

Wanneer Lily's eerste grote liefde, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), ineens weer op de stoep staat, begint Lily zich af te vragen wat ze nu eigenlijk wil. Zij beseft dat ze een keuze moet gaan maken, die allesbepalend zal zijn voor haar toekomst.

Ontvangst
De eerste recensies zijn nu opgedoken op Rotten Tomatoes. Wat opvalt is dat de twee cijfers ver uit elkaar liggen. Zo staat de Tomatometer, het punt van de filmcritici, na 77 reviews op 57%. De audience score staat op maar liefst 94% na meer dan 250 reviews.



FilmTotaal-recensente Julia Maria Keers gaf It Ends with Us weer een hele nette 4,5/5 sterrenrecensie. Deze kan je hier teruglezen. De film draait op dit moment in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair