3 prachtige Nederlandse celebs genieten van hun zomer, volop in de zon

3 prachtige Nederlandse celebs genieten van hun zomer, volop in de zon

De actrices / celebs Katja Schuurman, Sylvie Meis en Emma Deckers zijn op reis.

We bevinden ons midden in de zomervakantie en velen zijn ergens te vinden in een land waar de zon volop schijnt. Zo ook de nodige bekende Nederlandse celebs, zoals Katja Schuurman, Sylvie Meis en Emma Deckers.

Katja is nu te vinden op Sri Lanka en een post van haar op Instagram onthult dat ze het erg naar haar zin heeft. "Ik ben me hier toch een potje aan het genieten!" schrijft ze, met hashtags die haar dagbesteding verraden: #ayurveda #yoga #zee #zwemmen #massage #olie #échtevoeding #lezen #zon #schrijven #aapjes #acupunctuur #kruidenbad #slapen #huilen #lachen #doingthework.

Sylvie en Emma
Ook Sylvie Meis lijkt op vakantie. Of althans, ze was even geleden in een zonnig oord om foto's te laten nemen voor haar nieuwe lijn voor Aldi. "Goedemorgen vanaf Mallorca," schrijft Sylvie, poserend in en aan een zwembad met een heerlijk uitzicht.

Emma Deckers is weer eens te vinden in Marbella, waar ze vermoedelijk een woning heeft, met of zonder haar bekende ouders. "Word toch zo blij van de zon," zijn de woorden van de gekrulde Emma op Instagram.

Foto's
Wil je de foto's zien? Je vindt deze hier: Katja, Sylvie en Emma genieten van de zon.

NieuwsFilm

meest populair