Johnny Cage blaast je uit je schoenen in 'Mortal Kombat 2'

Johnny Cage blaast je uit je schoenen in 'Mortal Kombat 2'

Volgens co-ster Ludi Lin zal hij ons "versteld doen staan" in het vervolg.

Ludi Lin, vertelt tijdens een persinterview met Screenrant voor martial arts-film 'Art of Eight Limbs' over co-ster Nicholas Hammond en Karl Urban in het vervolg van Mortal Kombat.

"Zodra Hammond opkomt, vult hij de rol in, net zoals Karl dat doet met Johnny Cage. De essentie die ze aan het personage geven, voegt er gewoon een andere dimensie aan toe," aldus Lin.

Een hoger niveau
De acteur vertelt dat hij echt opkijkt "tegen dit soort acteurs, die een film echt naar een hoger niveau kunnen tillen."

Lin, die Liu Kang speelt in Mortal Kombat 2, is ervan overtuigd dat Karl Urbans optreden als populair videogamepersonage Johnny Cage je "uit je schoenen zal blazen".

Versteld staan
"Karl Urban als Johnny Cage, ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want hij gaat jullie versteld doen staan. Alleen al door de ervaring die acteurs als Karl en Nicholas (Hammond) naar de set brengen." aldus Lin.



Naast lovende woorden voor zijn co-sterren had Lin ook lovende woorden voor de Mortal Kombat-sequel.

Immens, groter, geweldig
"Ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende Mortal Kombat. We zijn hier al een eeuwigheid mee bezig en het wordt behoorlijk immens, alles wordt groter. Het verhaal wordt geweldig."

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Mortal Kombat 2.

NieuwsFilm

meest populair