'Mortal Kombat 2' bevat een grotere rol voor dit populaire personage

'Mortal Kombat 2' bevat een grotere rol voor dit populaire personage

In de reboot zagen we hem maar sporadisch, maar Hiroyuki Sanada heeft ditmaal een groter aandeel.

Toen de opnames van Mortal Kombat 2 eindelijk begonnen, werd er al vrij snel naar buiten gebracht welke personages we in de film gaan zien. Er was echter wel wat onduidelijkheid over fanfavoriet Scorpion.

Acteur Hiroyuki Sanada gaf opheldering toen de promotieronde van de recente serie Shogun eenmaal was begonnen. Scorpion keert gewoon terug in de sequel!

Gelukkig maar!
Er waren zorgen over de afwezigheid van Scorpion omdat Sanada niet op de set werd gefotografeerd en de naam van Sanada nergens in persmededelingen werd genoemd.

Nu de uiterst populaire serie Shogun is afgelopen, laat Sanada meer vrij over zijn aandeel in het vervolg op de live-action verfilming van de beroemde videogame.

Get over here!
In de eerste film zagen we Scorpion/Hanzo Hasashi alleen in de eerste 10 minuten en in het eindgevecht terug. Dat lijkt nu echter anders te zijn. Aldus Sanada:



"Ja precies, hij vormde een boekensteun in het eerste deel. 10 minuten aan het begin, 10 minuten aan het einde. Het ligt allemaal aan de montage. Maar, ik ben van de partij in het vervolg. Het was een mooie hereniging met de cast van de eerste film. Er komen zo'n vier of vijf grote nieuwe personages bij. Zelfde regisseur, zelfde kostuumontwerper. We hebben lol gehad."

Scorpion vs. Johnny Cage?
Simon McQuoid keert terug als regisseur van de sequel en verfilmt een script van Moon Knight-scenarist Jeremy Slater. Karl Urban speelt de rol van Johnny Cage.



Mortal Kombat 2 heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair