Iconische 80s-scifi 'The Last Starfighter' krijgt reboot onder leiding van J.J. Abrams

Iconische 80s-scifi 'The Last Starfighter' krijgt reboot onder leiding van J.J. Abrams

Nieuwe film van J.J. Abrams met Glen Powell en Jenna Ortega draait om een bovennatuurlijk wezen.

Er zijn meer details bekend geworden over de mysterieuze nieuwe film van filmmaker J.J. Abrams. De film waarin Glen Powell en Jenna Ortega de hoofdrollen zullen spelen, zou de werktitel Acorns hebben.

Het nieuwe project betekent de terugkeer van Abrams als regisseur na 5 jaar afwezigheid. Zijn laatst gemaakte speelfilm was in 2019 met Star Wars: The Rise of Skywalker.

Mysterieus verhaal
Het verhaal gaat over een "jong getrouwd stel dat worstelt om te overleven tegen een bovennatuurlijk wezen." Volgens een nieuw rapport zou het een fantasyfilm zijn met enkele The Last Starfighter-achtige elementen.

Ook zou de film een nostalgische sfeer bevatten, vergelijkbaar met Super 8. Het verhaal zou zich trouwens niet in de ruimte afspelen.

Abrams' projecten
Abrams was de laatste tijd vooral bezig met zijn werk als uitvoerend producent. Zo werkte hij aan de Apple-serie Presumed Innocent en de Amazon-serie Batman: Caped Crusader.


Eerder lag de Star Wars en Lost-regisseur onder vuur vanwege een flinke deal met Warner, waar weinig tot niets uit leek te komen.

NieuwsFilm

meest populair