Eerste reacties op het $110 miljoen kostende 'Borderlands': kijken of skippen?

Eerste reacties op het $110 miljoen kostende 'Borderlands': kijken of skippen?

Vanaf vandaag in de bioscoop: moet je Borderlands direct gaan kijken?

Vanaf vandaag draait de grote en prijzige bioscoopfilm Borderlands op het witte doek. Niemand minder dan Eli Roth regisseerde de verfilming van de populaire gamereeks die startte in 2009. De grote vraag: is de film de moeite waard?

Volledige recensies zijn nog niet beschikbaar, maar online zijn al wel eerste reacties verschenen van recensenten die de film zagen tijdens persvoorstellingen. Helaas blijkt de film geen schot in de roos.

Puinhoop
"Het is niet eens zo slecht dat de film goed wordt, de film is gewoon een complete puinhoop," schrijft Edgar Ortega op X. Filmcriticus noemt Borderlands zelfs "een ramp" met "irritante personages en een cast waar geen greintje chemie in zit."

En het wordt erger. "Borderlands is bijna niet te kijken. Het geweld is flauw en ongeïnspireerd, de chemie is nihil en het verloop van het verhaal is zowel saai als pijnlijk," vindt Nick van Dinther.

Grote namen
Normaal gesproken zijn de eerste online reacties positiever dan de uiteindelijke volledige recensies. Zou het $110 miljoen kostende Borderlands een nieuwe 0 procent-film op Rotten Tomatoes kunnen worden? Hopelijk kunnen de fans van de game Borderlands wel van de film met o.a. Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez en Jamie Lee Curtis kunnen genieten.







NieuwsFilm

meest populair